Torturi Pitesti - cofetaria Ribana EVE:
Acceptam carduri Sodexo.
torturi NUNTA - tort ANIVERSAR - BOTEZ - MARTIPAN (icing sugar) - PENTRU COPII
Continutul interior poate fi executat din orice prajitura a cofetariilor noastre din Pitesti.
CLICK PT PRETURI
La comanda, realizam torturi personalizate cu fotografia preferata (pozele sunt imprimate pe vafa comestibila cu cerneala comestibila), precum si TORTURI MACHETA (design deosebit - realizate pe suport de polistiren imbracate in martipan).
Greu de gasit un desert care sa ne rasfete asa cum o face tortul. Sunt torturi deasupra carora lumanarile se aduna tot mai multe cu trecerea fiecarui an... Sau torturi de botez, de nunta, de revelion... Ori care marcheaza atingerea unor obiective profesionale... Avem torturi de toate formele, marimile si culorile... Compozitii care de care mai exotice, mai creative sau dimpotriva, un gust si o textura care celebreaza traditionalul... Dar toate au in comun un lucru: marcheaza un eveniment important din viata noastra. De care cel mai adesea ne amintim cu placere... Un tort e rareori facut la repezeala. Este ceva anticipat, preparat si decorat cu drag... Pentru majoritatea dintre noi exista un anumit tip de tort care ocupa un loc special in sufletul nostru...
Dar cateodata timpul necesar prepararii "ca la carte" a unui tort este un lux. Pe care nu intotdeauna vi-l puteti permite. Și atunci de ce sa nu lasati aceasta sarcina in grija cofetarilor nostri pasionati si experimentati? Iar dumneavoastra nu va mai ramane decat sa savurati deliciosul desert alaturi de cei dragi...
Specialitatea noastra o reprezinta torturile personalizate.
Indiferent de eveniment, aniversare, botez, nunta, logodna, etc. tortul creat de noi va fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra. Atat din punct de vedere al gustului si savorii, cat si al aspectului vizual.
Pentru cofetarii nostri specializati, combinarea si prepararea ingredientelor necesare inseamna mai mult decat pregatirea unui simplu desert. Reprezinta o activitate pasionanta in care experienta, talentul si creativitatea se concretizeaza intr-un desert delicios!
In continuare, puteti vedea cateva torturi realizate de cofetarii nostri din Pitesti, iar in josul paginii am adunat cateva informatii mai putin stiute despre torturi. Va rugam nu ezitati sa ne contactati daca doriti orice informatii suplimentare.
PRET INFORMATIV TORT RIBANA EVE - PITESTI: 65-150 LEI/ KG. Pot exista variatii in functie de compozitie si specificatiile finale ale produsului:
- Tort de Biscuiti, Tort Eveniment En-gross, Tort Rustic de Mere, En Gross: 65 LEI/KG.
- Tort Tiramisu: 71 LEI/KG.
- Amandina, Amaretto, Capriciile Contesei, Capuccino, Cristina Sacher, Tort de Bezea, Tort de Iaurt, Delice, Eve, Tort Fin, Georgi, Krantz, Mihaela, Oana, Pavlova, Profiterol, Rafaello, Regina Maria, Sepcuta, Tort TV, Tort Vis, Diplomat, Dobos, Krantz, Lamaita, Liliana, Natalia, Nicoleta, Tort Special: 85 LEI/KG.
- Tort Botez: 85 LEI/KG.
- Tort de Nuca, Eveniment, Kinder, Oreo, 3 Ciocolate, Chocolattino, Tort Cifre, Snickers: 90 LEI/KG.
- Tort Nunta: 95 LEI/KG.
- Tort Mousse, Tort Traditional Figurina fara Icing, Tort Macheta fara Icing: 100 LEI/KG.
- Tort imbracat in pasta de zahar, Figurine Tort, Tort de Post Vegan, Tort Martipan, Tort Mousse Figurina, Tort Mousse Figurina in Icing, Tort Mousse imbracat in Icing, Tort Traditional Figurina in Icing,: 110 LEI/KG.
- Tort Macheta Icing: 150 LEI/KG.
Nota: Cofetaria Ribana EVE - Pitesti realizeaza produsul conform indicatiilor primite la efectuarea comenzii. Este posibil ca eventuale modificari ulterioare (de exemplu, va razganditi si doriti altceva decat ce ati comandat initial) sa nu mai poata fi realizate.
TORTURI NUNTA PITESTI RIBANA EVE
TORTURI BOTEZ PITESTI RIBANA EVE
TORTURI PERSONALIZATE PITESTI - TORT ANIVERSAR - TORT MARTIPAN - PENTRU COPII
Informatii interesante despre Torturi
Cand bugetul nu conteaza...
Cel mai scump tort aniversar a fost creat de maestrul cofetar Buddy Valastro, devenit popular in Statele Unite ale Americii in urma realizarii unui show de televiziune despre… bineinteles, torturi. Norocoasa posesoare a fost nu mai putin cunoscuta Devorah Rose, editor-sef al publicatiei Social Life Magazine, celebritate media si antreprenor. Conform estimarilor, produsul a fost ornat cu diamante, rubine, safire si alte pietre pretioase, valoarea totala ajungand la 30 de milioane de dolari. Un tort aniversar cu adevarat de neuitat...
Glazura Regala
Regina Victoria a Marii Britanii a fost una dintre primele celebritati ce a "indraznit" sa ofere invitatilor un tort de nunta cu „icing” de culoare alba. Drept urmare, acest tip de glazura a primit ulterior numele de „royal icing” (glazura regala).
Tort aniversar cu greutate...
Delicioasa creatie cu inaltimea de 5 metri a fost realizata pentru cazinoul american Mohegan Sun, greutatea sa exacta fiind de 6.818 kg. Cofetarii au avut nevoie de 4,5 tone de aluat si 2 tone de glazura pt prepararea tortului.
Uitati de „aruncarea buchetului”!
In unele parti ale Europei si Statelor Unite, traditia era ca femeile singure sa traga de snururile existente in partea de jos a tortului de nunta. Unul dintre aceste snurulete era atasat de un ravas sau mic talisman. Iar domnisoara ce reusea sa il gaseasca se presupunea ca va fi urmatoarea mireasa.
Un alt fel de Dragobete...
O traditie alternativa la cea de mai sus presupunea ca tinerele femei necasatorite sa ia acasa o felie din tortul miresei. Pt a-si visa alesul, dormeau cu ea sub perna.
Primele torturi de nunta erau de fapt… bucati de paine.
In Roma antica, se rupea o paine deasupra capului miresei. Scopul era de a atrage norocul si fertilitatea asupra mirilor.
Tortul de nunta nu a fost intotdeauna dulce.
Conform atestarilor documentare, in anul 1665 a devenit popular tortul de nunta cu gust dulce: tortul Banbury. De forma ovala si continand stafide la interior, se consuma de regula alaturi de o cana de ceai.
Cake toppers.
Decoratiunile din varful tortului de nunta sunt astazi extrem de populare. Inainte de anii 1950 nu erau insa folosite. Abia atunci tinerii insuratei din Statele Unite ale Americii au inceput sa le foloseasca ca decoratiuni pentru "prajitura nuptiala".