• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to footer

Cofetaria Ribana EVE PITESTI

Prajituri si Torturi Delicioase!

  • Despre Noi
  • Prajituri
    • Prajituri de Casa
    • Preparate de Cofetarie
    • Patiserie
    • Prajituri de Post
  • Torturi
  • Candy Bar
  • Cozonaci
  • BLOG
  • Contact

COZONACI PITESTI - COFETARIA RIBANA EVE

Acceptam carduri Sodexo.

CLICK PT PRET & TELEFON COMENZI

Putine dulciuri pot concura cu aroma cozonacilor de casa rumeni, proaspat scosi din cuptor. Cum odinioara ii facea bunica.

Cofetaria Ribana EVE prepara unii dintre cei mai buni si fragezi cozonaci de casa din Pitesti.

FRAMANTATI CU MANA si umpluti cu NUCA si CACAO, sunt foarte apreciati pentru gustul si savoarea lor.

Ca si in cazul celorlalte preparate ale cofetariilor noastre, folosim ingrediente naturale si arome de cea mai buna calitate.

Dar “cheia” gustului si aromei deliciosilor cozonaci Ribana EVE nu consta numai in ingredientele folosite. Ci si in modul de preparare traditional.

Iata cum sunt preparati cozonacii nostri:

Ingrediente Cozonaci Ribana Eve

Intr-un castron cernem faina de calitate premium. Din drojdie, lapte caldut si putin zahar preparam maiaua.

In alt recipient amestecam zahar, putina sare, galbenusuri de ou, lamaie data pe razatoare si putina esenta de lamaie si de vanilie. Peste ele turnam lapte cald.

Dupa ce maiaua a crescut suficient (de regula, nu mai mult de 5 minute), se aseaza peste faina din castron. Acum este momentul sa adaugam si restul ingredientelor de mai sus.

Cozonac Ribana Eve si Ingrediente

Framantam totul cu mana timp de 30-40 de minute, adaugand treptat unt. Folosim unt importat din Germania, cu 82% grasime.

Daca vrei sa faci cozonaci de casa, trebuie framantati cu mana, nu bagati in malaxor. Un malaxor ne-ar fi permis sa vindem un numar mai mare de cozonaci. Dar la cofetaria Ribana EVE din Pitesti, calitatea este si va fi intotdeauna mai importanta decat cantitatea.

Cozonaci Pitesti Ribana Eve

Coca obtinuta se mai lasa la dospit aprox. 30 de minute, apoi este pusa cu grija pe masa.

Deja mirosul a devenit imbietor 🙂

Se adauga nuca, zahar, cacao, lamaie rasa si cateva picaturi de rom de calitate.

Dupa ce am terminat de framantat si portionat coca, o asezam in forme. Nu inainte de a o unge cu ou si cu zahar, care ulterior se va carameliza.

La final, bagam tavile la cuptor pentru 40 de minute.

Rezultatul: cozonaci de casa aburinzi Ribana EVE, cu nuca si cacao!

Va asteptam cu drag sa ii gustati!

COMANDA ACUM!

Tel 0744 706 306

PRET: 33 LEI/BUC
GRAMAJ: minimum 800 g.

LIVRARE LA DOMICILIU PT COMENZI DE MINIM 50 LEI

Cozonaci Ribana Eve Pitesti si Pahare Vin

COZONACI RIBANA EVE: DELICIUL ARE UN NUME!

Footer

RAMANETI ALATURI DE NOI

  • Email
  • Facebook
  • Phone

COFETARIE RIBANA EVE – CENTRU

Strada Victoriei 27 Pitesti 110017 - Telefon: 0744 706 306 - Program: 09-18 (L-S)

Copyright © 2021 · Cofetaria Ribana Eve · ·